Поблизу Бориспільської траси вирубують ліс (ФОТО)

Подробиці розповіли правоохоронці

У Київській області затримали водія, який перевозив зрублені дерева. Про це розповіли у Патрульній поліції регіону, передають "Коментарі".

До бориспільських правоохоронців звернувся працівник Березанського лісництва. Лісник розповів поліцейським, що помітив зрізані чотири куби дубу та вантажівку. У вантажному автомобілі частина зрублених дерев вже була завантажена.

Працівники Патрульної поліції Київської області виявили водія автомобілю ЗІЛ, у якому вже був ліс. Документів на цей вантаж у чоловіка не було. На місце події викликали слідчих. Затриманого водія вантажівки патрульні передали їм. Обставини інциденту з’ясовуються.

У поліції також нагадали, що за незаконну порубку, перевезення, зберігання чи збут лісу загрожує штраф від 17 до 25,5 тисяч гривень. покаранням також може бути арешт на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Очевидців незаконної порубки дерев просять звертатися на гарячу лінію поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Бориспільській трасі знищили тисячі дерев у лісі поблизу селища Проліски. На території лісу площею 20 гектарів планують збудувати летовище. Забудовником є підприємство "Нова пошта". Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у державну власність повернули незаконно передані у приватну власність земельні ділянки заповідного фонду на території Біличанського лісу. Відповідне рішення ухвалив суд за позовами Спеціалізованої екологічної прокуратури Київської області. Встановлено, що Коцюбинська селищна рада передала у приватну власність фізичним особам землю лісового фонду площею 0,25 гектара. Це зробили за відсутності дозволу Кабінету Міністрів України.

Читайте також, що у Київській області місцеві громади обурені планами вирубки лісу заради будівництва Великої окружної дороги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


карп

22 грудня 2021, 20:45

Все виродки вбивають! А як ваші діти будуть жити і ваші внуки? Сволота!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися