У Києві відкрили святкову локацію на Гідропарку (ФОТО)

Що цікавого зробили для відпочинку та розваг відвідувачів

У столичному Гідропарку прикрасили територією святковою ілюмінацією та відкрили найбільшу у Києві гірку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Гідропарк".

До шкільних канікул та новорічних свят на Гідропарку облаштували 80-метрову сноутюбінгову гірку. Споруда розташована на території локації "Динопарк". Парк динозаврів на Трухановому острові найбільший серед мережі подібних локацій в Україні. На площі у 1,5 гектари розташовані понад сотня фігур вимерлих тварин. Більшість скульптур динозаврів роботизовані та виконані в реальному розмірі, а на деяких можна навіть покататися.

До новорічних свят у "Динопарку" підготували низку розважальних програм для дітей. Безкоштовно відвідати цю локацію можуть діти з інвалідністю, діти-сироти, діти загиблих учасників бойових дій на Донбасі, діти-іменинники, а також учасники АТО/ООС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі столиці створюють нову розважальну локацію. Анонсує відкриття Парку динозаврів встановлена поряд з трасою споруда вимерлих тварин. У листопаді локація була ще закрита, але, як вона виглядала, можна підгледіти з висоти. 

Окрім того, парк з динозаврами є на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ"). На цій локації під назвою "Планета динозаврів" можна побачити величезні рухомі моделі вимерлих тварин та міфічних тролів.

Нагадаємо, у першому місяці наступного року буде 12 офіційних вихідних днів. На початку січня на українців чекають два невеликі вікенди по три дні. Неробочими у січні будуть субота, 1 січня, неділя, 2 січня, та понеділок, 3 січня. Потім п'ятниця, 7 січня, субота, 8 січня, та неділя, 9 січня. У четвер, 6 січня, буде скорочений день. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися