Поліція провела профілактичні бесіди з підлітками про шкоду алкоголю

В Миронівці жителі часто скаржаться на буйних підлітків, які п'ють і курять у парках

У місті Миронівка Київської області, 13 серпня, поліція провела профілактичні бесіди з неповнолітніми про шкоду алкоголю, сигарет і агресивної поведінки в парках. Про це повідомив Миронівський міська рада на своїй сторінці в Facebook.

У профілактичних рейдах взяли участь представники Органу опіки та піклування Миронівської ОТГ. Причиною стали скарги мешканців міста на підлітків, які вживають алкоголь, горять і агресивно поводяться в парках Миронівки.

Правоохоронці попередили підлітків про можливі небезпеки, які несе такий спосіб життя. Більш того надалі такі рейди будуть частішими, а запобіжні заходи - жорсткіше.

"При всій повазі до батьків і їх дітям, будь ласка, дотримуйтесь наказ, не дозволяйте залишатися неповнолітнім на вулицях після 10 вечора. Ну, звичайно, поясніть їм про небезпеку, яку вони можуть очікувати в такому способі життя. Ми також закликаємо власників торгово-розважальних закладів не продавати алкогольні напої та контролювати перебування на об'єктах після 22:00 ", - звернулася до жителів співробітники поліції.

Раніше "Коментарі" розповіли, що відновлення роботи в навчальних закладах може спровокувати спалах COVID-19.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися