У Києві ВДНГ знову відкрили для відвідувачів

З 24 грудня оранжерея ВДНГ знову відкрита для відвідувачів: що нового тут з'явилося

Спеціально до зимових свят київську ВДНГ прикрасили тематичними декораціями. Крім того, тепер і зали оранжереї поділені на зони різної тематики. Також у виставковому залі працюватиме бар із 9 січня, а лимонна зала оснащена фотозонами. Відвідувачі ВДНГ також можуть подивитися на шоу аніматорів.

Погуляти в оранжереї можна з 10 до 21:00, а відвідати бар у виставковому залі – о 18:00-23:00 у п'ятницю, суботу та неділю.

Один вхідний квиток коштуватиме відвідувачам 80 гривень, а розрахунок поки що лише безготівковий. Варто зазначити, що гроші, які йдуть до каси за квитки, будуть спрямовані на подальші реставраційні роботи в будівлі.

Окрім оранжереї ВДНГ кияни та гості столиці можуть відвідати також новий туристичний маршрут із новорічною тематикою або прогулятися новорічною локацією на Гідропарку .

Для тих, хто не любить гуляти в натовпі на новорічних локаціях ми розповіли про те, де можна придбати гарну, якісну, безпечну та законну ялинку у Києві. Крім того, відзначаючи зимові свята, важливо подбати про домашніх тварин, тому ми поділилися порадами, які допоможуть вам уберегти кота від наслідків згубних ігор з ялинкою та прикрасами .

У будь-якому випадку, як би ви не віддавали перевагу відзначати Новий рік та Різдво, варто ознайомитися з обмеженнями, які будуть діяти в Києві на ці свята , щоб не затьмарювати їх неприємними ситуаціями, які можуть виникнути через незнання того, від яких дій під час Новорічних гулянь краще утриматися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися