На парк "Прибережний" у Києві можна подивитись з висоти (ВІДЕО)

Як виглядає нова локація для відпочинку взимку

У Дарницькому районі Києва завершили перший етап будівництва та облаштування парку "Прибережний". Як виглядає ця локація взимку на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Парк "Прибережний" облаштували біля затоки Берківщини. Тут вже укладено доріжки, посаджені кущі, а також встановили лави та урни. На локації є спортивні та дитячі майданчики. Територія парку облаштована пандусами та поручнями для людей з інвалідністю. Тут також є паркувальний майданчик та вбиральня.

"Берег річки Дніпро, вздовж парку, укріплений габіонами, щоб не допустити зсуву ґрунту. Також створено гірку за допомогою геопластики, яка стане яскравою фотозоною для відвідувачів. Зараз на території вже функціонують два футбольні поля", — зазначив автор відео.

Наступного року планується другий етап облаштування території для створення сучасного парку для відпочинку киян. На відео також можна побачити зимові панорами столиці.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві тривають роботи з повернення річки Почайна у природне середовище. На відео, знятому з висоти, можна подивитись як виглядає ріка Почайна від самого Дніпра до Йорданського озера.

Нагадаємо, що відновлювати річку Почайна почали з 2016 року. На її берегах створять парк із велосипедними доріжками, по якому можна буде гуляти зі станцій метро "Оболонь" і "Почайна" до парку "Наталка".

Читайте також, як у Києві чистять засмічене русло річки Либідь та планують створити на її берегах простір для відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися