В аеропорту "Бориспіль" викрили іноземців-нелегалів

Прикордонники спіймали туристів на брехні

В міжнародному аеропорту "Бориспіль" викрили іноземних громадян з підробленими документами. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

Прикордонники звернули увагу на іноземців, які прилетіли в Україну з Об’єднаних Арабських Еміратів. Під час перевірки авіарейсу з Дубай громадяни Індії заявили, що прибули нібито з метою туризму. Проте з’ясувалося, що е-візи, які надали іноземці, їм не належать. Візи були роздруковані на їхні паспортні дані, але оформлені на інших осіб.

При собі іноземці мали квитки до Сербії та зізналися, що е-візи їм допоміг "розробити" знайомий з Індії. Українські прикордонники відмовили "туристам" в перетинанні кордону та заборонили їм в'їзд на територію Україну на три роки.

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) не пропустили в Україну російську модель. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в міжнародному аеропорту "Бориспіль" на три роки заборонили в’їзд в Україну росіянину. Він виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". Музикант кілька разів незаконно відвідував окупований Крим. 

Читайте також, що  в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників. Жінці заборонили відвідувати Україну через незаконні відвідування окупованого Криму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися