Різдво у Древньому Києві святкуватимуть три дні (ФОТО)

Парк "Київська Русь" обіцяє гостям цікаву програму

У парку "Київська Русь" запрошують на святкування Різдва в оточенні архітектури та духу старинної епохи. Про святкову програму інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Святкування Різдва у Древньому Києві триватиме три дні — 7, 8 та 9 січня. У Князівстві Київська Русь підготували святкову програму "Різдво у Древньому Києві". На гостей у цій локації чекають гарячі напої та страви, приготовані на вогні, зимові розваги та новорічна авторська вистава.

На ристалищі до театралізованого дійства залучатимуть гостей Древнього Києва. Дітлахам доведеться рятувати Різдво та повернути Святому Миколаю Зимоньку, щоб він міг подарувати цікаву казку. Супроводжувати неймовірні пригоди казкових героїв будуть виступами кінно-трюкового театру з використанням середньовічної зброї та вогняними ефектами.

У Парку "Київська Русь" також можна прогулятися вулицями відтвореного Древнього Києва, оглянути експозиції історичного костюма та обладунків, середньовічного суднобудування. Тут можна кататися верхи на конях та в екіпажі або санях, стріляти з лука в середньовічному тирі, а також перевтілитися у мешканці Древнього Києва, одягнувши наряди з історичної костюмерної.

У Парку "Київська Русь" також є захоплюючий канатний спуск "Політайло". Любителі екстриму можуть не тільки спуститися з висоти, а й пролетіти над озером. А на швидкісній гірці "Змій Горинич" після польоту можна сфотографуватись з вогнедишним драконом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сприяють розвитку гастрономічного туризму. Програма "Дороги вина та смаку Київщини" створена, щоб задовольнити вибагливого мандрівника.

Нагадаємо, під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві цього року відкриють багато нових зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися