Київські митники у відправленні до США виявили військовий товар (ФОТО)

Подробиці інциденту

Київські митники запобігли незаконному пересиланню в міжнародному поштовому відправленні товару військового призначення. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

За даними митників, у документах на відправлення було зазначено, що за кордон пересилають трубчасту підзорну труба перископа. Посилка прямувала з Маріуполя до американського штату Вашингтон. Під час перевірки митники припустили, що перископ може мати військове призначення. Це припущення підтвердила експертиза.

Експерти встановили, що з Донецької області до США намагалися переслати перископічний приціл "ПП-61АМ" до спарованих великокаліберних танкових кулеметів Владимирова та танкового кулемету Калашникова. Ця зброя встановлюються у бронетранспортери. Оптичний приціл до вогнепальної зброї вилучили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Київської області намагалися ввезти обладнання підсанкційного підприємства. Електротехнічне обладнання було вироблено в Росії. На цього російського виробника в Україні накладені санкції.

Нагадаємо, працівники Київської митниці вилучили комплектуючі для військової авіації, які намагалися переправити за кордон. Схему викрили контррозвідники СБУ. Канал контрабанди організували двоє мешканців Дніпропетровської області. Чоловіки закупали в Україні авіаційні агрегати та комплектуючі до військової техніки, щоб продавати їх у країнах близького закордоння.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися