На екскурсійний поїзд у Києві додали вагонів (ФОТО)

Поїздка користується значним попитом

У Києві через значний попит на різдвяний поїзд із паротягом додали вагонів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Різдвяний експрес відправлятиметься зі станції "Київ-Пасажирський" через станцію "Дарниця". Поїзд курсуватиме за екскурсійним маршрутом столицею без зупинок. Проїхати різдвяним експресом можна було 7 та 8, а також можна 9 січня.

Відправлення зі станції "Київ-Пасажирський" о 13:28, прибуття — о 15:18. Квитки можна придбати у касах вокзалів, у чат-боті "Укрзалізниці", у Viber, Telegram, Apple Messages, Facebook і на сайті перевізника за запитом по станції відправлення "Київ-Пасажирський" та станції прибуття "Київ-Деміївський". Вартість квитка для дорослих становить 136 гривень, для дітей — 102 гривні. З цими квитками також можна безплатно відвідати Музей залізничного транспорту, розташований поруч із Південним вокзалом.

Окрім того, у столиці у святкові та вихідні дні працює дитяча залізниця. Вона відкрила зимовий рух поїздів у грудні та курсуватиме до кінця січня. Дивиться розклад на нашому сайті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сприяють розвитку гастрономічного туризму. Програма "Дороги вина та смаку Київщини" створена, щоб задовольнити вибагливого мандрівника.

Нагадаємо, під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві цього року відкриють багато нових зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися