В аеропорту "Бориспіль" не пропустили на зйомки російського актора (ВІДЕО)

Артист намагався заперечувати порушення українського законодавства

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" відмовили у в’їзді в Україну одному з російських акторів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

За даними відомства, 34-річний росіянин прилетів в Україну з Туреччини. Під час перевірки пасажирів авіарейсу зі Стамбулу прикордонники встановили, що громадянин Росії порушив порядок відвідування території окупованого Криму. На півострові актор брав участь у зніманні російського серіалу.

Відвідування Криму російський актор заперечував. Однак йому відмовили у відвідуванні України, заборонили в’їзд на три роки та зворотним рейсом відправили до Стамбулу, звідки він прилетів. За даними ЗМІ, під обмеження за незаконне відвідування окупованого Криму підпав російський актор В'ячеслав Чепурченко.


Нагадаємо, у Києві викрили шахраїв, які під керівництвом росіянина організували схему фейкових побачень для ошукування чоловіків. У Печерському районі столиці працювало "елітне" кафе. Сюди учасники шахрайської схеми заманювали під виглядом побачень чоловіків. Для цього створили спеціальний кол-центр. Його "працівники" під виглядом дівчат призначали у кафе зустрічі чоловікам на сайті швидких знайомств.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в міжнародному аеропорту "Бориспіль" на три роки заборонили в’їзд в Україну росіянину. Він виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". Музикант кілька разів незаконно відвідував окупований Крим. 

Читайте також, що  в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників. Жінці заборонили відвідувати Україну через незаконні відвідування окупованого Криму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися