У Києві біля ВДНГ збудують 16-поверховий гуртожиток КНУ (Фото)

У Голосіївському районі столиці збудують 16-поверховий гуртожиток КНУ імені Шевченка

У Голосіївському районі української столиці планують збудувати 16-поверховий гуртожиток для студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Про це повідомив ректор КНУ Володимир Бугров на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, протягом багатьох років однією з головних проблем університету був дефіцит місць у гуртожитках. Майбутній гуртожиток матиме 16 поверхів та 420 кімнат. На будівництво виділено 108 мільйонів гривень – будівлю хочуть звести протягом трьох років. Там будуть поселені студенти Інституту високих технологій та Факультету інформаційних технологій. На сьогоднішній день проведено підготовчі роботи для реалізації проекту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") розпочали підготовчі роботи зі створення Президентського університету . За планами, Президентський університет має запрацювати у Києві у 2023 році. Навчальний заклад стане частиною великого освітнього кластера за Концепцією розвитку "ВДНГ" на найближчі 40 років.

Нагадаємо, гуртожиток, розташований на узбережжі Азовського моря, повернули у власність Київської обласної ради. У грудні 2020 року гуртожиток намагалися приватизувати із грубим порушенням вимог законодавства.

Також читайте, чому Печерський районний суд Києва наклав арешт на 45 санаторних комплексів вартістю 5 мільярдів гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися