Подорожчання проїзду у Києві: чи піднімуть ціни у маршрутках

Приватні перевізники розповіли, чи планується підвищення проїзду маршрутками Київської області

На тлі новин про подорожчання вартості разового проїзду у громадському транспорті української столиці постає питання про можливе підвищення тарифів на проїзд у маршрутках регіону. Про те, чи планується подорожчання проїзду у маршрутках Київської області, розповів голова Асоціації перевізників області Олексій Павленко у коментарі державному виданню "Укрінформ".

За його словами, поки що перевізники не планують підвищувати вартість проїзду у маршрутках. Він зазначив, що у порівнянні з минулим роком показники пасажиропотоку у транспорті суттєво впали. Павленко заявив, що подорожчання проїзду у транспорті столиці не спричинить підвищення тарифів у приміських маршрутах.

Він наголосив, що подорожчання проїзду до квітня 2022 року на Київщині точно не буде.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах відразу на кількох маршрутах підняли ціни на проїзд. Відповідне рішення щодо вимог перевізників затвердив виконком Броварської міської ради. У місті минулого року проїзд уже дорожчав. У травні 2021 року ціни у маршрутках підняли з 5,5 до 7 гривень. Після чергового підвищення платити за проїзд на п'ятьох міських маршрутах припадає на гривню більше.

Нагадаємо, наприкінці 2021 року мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокосовського до вулиці Богатирської із транспортною розв'язкою.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://www.ukrinform.ru


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися