Швидкісний трамвай у Києві змінив маршрут

Пасажирів попередили у КП "Київпастранс"

У Києві цими вихідними, 15 та 16 січня, швидкісний трамвай №1 курсуватиме за зміненим маршрутом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

Маршрут швидкісних трамваїв №1 у столиці змінили через реконструкцію трамвайної колії по вулиці Симиренка. На час проведення ремонтних робіт рух трамваїв маршруту №1 організували від станції "Старовокзальна" до вулиці Зодчих. Зміненому маршруту присвоїли №1К.

У комунальному підприємстві "Київпастранс" зазначили, що без змін залишився маршрут швидкісних трамваїв №3 від станції "Старовокзальна" до станції "Ромена Роллана". У пасажирів перепросили за тимчасові незручності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко перевірив нову ділянку лінії швидкісного трамваю від Кисневого заводу до вулиці Гната Юри, яку побудували цього року. Вона має протяжність 1,6 кілометра. Тут уклали рейки та шпали, оновили зовнішнє освітлення і контактну мережу. Вздовж трамвайної лінії тепер нові пішохідні переходи. Подробиці та фото з оновленої ділянки — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, наприкінці грудня у Києві відновили постійну схему курсування швидкісного трамвая на Борщагівку, яка була змінена через ремонтні роботи. За постійною схемою було відновлено рух швидкісних трамваїв маршруту №1 "Михайлівська Борщагівка – станція "Старовокзальна". Окрім того, відновили роботу станції "Індустріальна" та зупинки "Вулиця Зодчих".

Дивіться також відео, як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися