У Києві відновили схему курсування трамвая на Борщагівку

Пасажирів попередили про зміни в маршруті

У Києві відновили постійну схему курсування швидкісного трамвая на Борщагівку, яка була змінена через ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

Киян та гостей столиці поінформували, що відсьогодні, 24 грудня, за постійною схемою відновлено рух швидкісних трамваїв маршруту №1 "Михайлівська Борщагівка – станція "Старовокзальна". Окрім того, відновили роботу станції "Індустріальна" та зупинки "Вулиця Зодчих".

У комунальному підприємстві "Київпастранс" звернули увагу пасажирів, що від зупинки "Вулиця Генерала Потапова" до зупинки "Михайлівська Борщагівка" трамвай тимчасово зупинятиметься на наступних зупинках:

— "Вулиця Генерала Потапова";

— "Бульвар Кольцова";

— "Вулиця Зодчих";

— "Михайлівська Борщагівка".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко перевірив нову ділянку лінії швидкісного трамваю від Кисневого заводу до вулиці Гната Юри, яку побудували цього року. Вона має протяжність 1,6 кілометра. Тут уклали рейки та шпали, оновили зовнішнє освітлення і контактну мережу. Вздовж трамвайної лінії тепер нові пішохідні переходи. Подробиці та фото з оновленої ділянки — в нашому матеріалі.

Окрім того, у Києві на Подільському мосту й взимку триває будівництво метро на Троєщину. У столиці також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітена на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт у грудні можна подивитись з висоти.

Нагадаємо, мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися