З Василькова до Києва курсує безкоштовна електричка

Що відомо про безплатний проїзд

Проїзд у City Express, який курсує без зупинок від станції Васильків-2 до станції Київ-Пасажирський та у зворотному напрямку безплатний. Про це повідомили у Васильківській міській раді, передають "Коментарі".

Пасажирів поінформували, що проїзд приміською електричкою за напрямком "Васильків-2 — Київ — Васильків-2" безплатний до кінця січня у зазначений час. Купувати квитки на проїзд цим маршрутом громадського транспорту не потрібно до 31 січня включно в обох напрямках — як із Василькова до Києва, так і зі столиці до Василькова. На інші рейси, які курсують із зупинками за цим маршрутом, купувати квитки потрібно.

Зі станції Василків-2 тимчасово безкоштовний експрес відправляється о 7:32, 9:48 та 17:14. З Києва безплатна електричка до Василькова-2 відправляється о 8:40, 16:21 та 18:21.

Нову швидкісну приміську електричку сполученням "Київ — Васильків" запустили з 29 грудня. Для запуску маршруту модернізували залізничну колію. На ділянці завдовжки 11 кілометрів встановили нові опори й електрифікували залізничні колії. Запуск поїзда відбувся у рамках проєкту Kyiv City Express. Між столицею та Васильковим щодня курсуватимуть 18 електропоїздів. Ранкові потяги доїжджатимуть до столиці за 37 хвилин.

Нагадаємо, у столиці планують запустити проєкт приміських залізничних перевезень з оновленими поїздами Kyiv City. Як розповів заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, у Верховній Раді ратифікували угоду між Україною й урядом Франції. Завдяки цьому Україна отримає 130 нових електротягів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наприкінці грудня у Києві відновили постійну схему курсування швидкісного трамвая на Борщагівку, яка була змінена через ремонтні роботи. За постійною схемою було відновлено рух швидкісних трамваїв маршруту №1 "Михайлівська Борщагівка – станція "Старовокзальна". Окрім того, відновили роботу станції "Індустріальна" та зупинки "Вулиця Зодчих".

Дивіться також відео, як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

25 січня 2022, 10:27

На счет бесплатной, это вы погорячились... У меня в ней уже проверяли билеты!!!!

Василий

17 січня 2022, 10:52

Электрички без остановок инет пассажиров. Элетричка - привидение. Необходими остановки.

Наталия

16 січня 2022, 16:42

Проверяют билеты, так что не без платная))))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися