Київська міська електричка на три дні відмінила рейси

Коли та які рейси відмінили

У Києві на три дні поспіль відмінили низку рейсів міської електрички. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

Рейси київської міської електрички скасовані 17, 18 та 19 січня. У ці дні з технічних причин потяги не будуть курсувати ані вранці, ані ввечері. У понеділок, вівторок та середу скасовані рейси міської електрички №7307, №7315, №7423 та №7431 від станції Дарниця; від станції Київ-Волинський — №7308 та 7316; від станції Дарниця Борщагівська — №7416 та №7424.

Столичні комунальники вибачилися за тимчасові незручності перед пасажирами та неполадки у русі міської електрички. Про відновлення курсування громадського транспорту повідомлять пізніше.

У комунальному підприємстві "Київпастранс" також попередили, що у ніч проти 17 січня змінять маршрут тролейбусів № 92Н. це зроблять через ремонт контактної мережі тролейбуса по проспекту Правди – вулиці І. Виговського. З 00:50 до 05:20 тролейбуси курсуватимуть від міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни)" – до вулиці І. Виговського за діючою трасою, далі — за маршрутом вулиця Північно-Сирецька до вулиці Білицька. О 05:20 рух тролейбусів відновлять за власним маршрутом.

Нагадаємо, наприкінці грудня у Києві відновили постійну схему курсування швидкісного трамвая на Борщагівку, яка була змінена через ремонтні роботи. За постійною схемою було відновлено рух швидкісних трамваїв маршруту №1 "Михайлівська Борщагівка – станція "Старовокзальна". Окрім того, у січні  з Василькова до Києва курсує безплатна електричка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Подільському мосту триває будівництво метро поблизу Русанівських садів. Дивіться відео, як виглядає будівництво метро на ТроєщинуУ Києві також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітену на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт у грудні також можна подивитися з висоти.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися