"Укрзалізниця" впроваджує революційне нововведення у Київській області

На території Київської області Укрзалізниця планує встановлення сучасного обладнання

Державна компанія "Укрзалізниця" планує провести роботи зі встановлення нових шумозахисних екранів на колії електрички сполученням Київ-Васильків на території Київської області. Вже проведено відповідний тендер та укладено договір. Про це стало відомо із повідомлення видання "URM".

Відомо, що вартість робіт складе 37,9 мільйона гривень, роботи мають бути виконані до 31 березня 2022 року. Підрядна організація встановить залізобетонні конструкції вздовж залізниці, підготує основу та встановить шумозахисні огорожі.

Нещодавно заступник міністра фінансів України Олександр Кава заявив, що електрифікація та супутня реконструкція колії обійдеться платникам податків у 200 мільйонів гривень.

Нагадаємо, наприкінці грудня у Києві відновили постійну схему курсування швидкісного трамвая на Борщагівку , яка була змінена через ремонтні роботи. За постійною схемою було відновлено рух швидкісних трамваїв маршруту №1 "Михайлівська Борщагівка – станція "Старовокзальна". Крім того, у січні з Василькова до Києва курсує безкоштовна електричка .

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Оксана

20 січня 2022, 21:20

Нововведення..дуже добре.. Але краще відремонтували міст в смт.Калинівка розібрали з двох сторін, щей в ночі щоб ніхто не бачив, а про людей та дітей ніхто не подумав. Як школярі та студенти переходять до школи, а студенти біжать під потягами щоб встигнути на електричку, а пенсіонери? Їм то багато не нада, тільки хліба купити, і тут вони відрізані від світ. Міст розібрали, а збирати не збираються..як так жити??? І Нікого це не цікавить!!! Проте шумоізюляцію будуть робити.

Роман

20 січня 2022, 08:36

УЗ постійно шукає шляхи збагатити певне коло людей. Купити нові вагони, відремонтувати старі, збільшити кількість рейсів - для них розтрата коштів. А гроші треба берегти на вигідні для них проекти...

Андрій

19 січня 2022, 23:21

Хай лучше відремонтують електрички чим викинути я важаю гроші на вітер , в електричках в деяких не працюють двері а якій їх стан то вобше капец раз їхав 3 дверні вагони не відчинилось 5 дверей із задніх вагонів так деякі пасажири не змогли вити на своїй зупинці бо були в задніх вагонах а хто опаздував із заду незміг зайти і не поїхав

Виталий

19 січня 2022, 20:25

Жаль что уз забыла о тех кто зарабатывает на ето все.Да и 13зп уже три года людям зажали,или забыли,сможет роздерибанили.

Киевлянин

19 січня 2022, 11:46

ДЕГЕНЕРАТЫ КОЛХОЗНЫЕ)))))). ТАКИЕ ЭКРАНЫ В ЕВРОПЕ УСТАНАВЛИВАЮТ ЕЩЕ С 1930 ГОДА. РЭВОЛЬЮЦИОНЭЭ НОВОВВЕДЕННЯ))). РЭВОЛЬЮЦИОНЭРЫ СРАНЫЕ)). ХВЫШЫВАНКИ)).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися