На благоустрій Оболонського острову витратять 174 мільйони

Що буде у новій зоні відпочинку

У Києві оголосили тендер на капітальний ремонт елементів благоустрою Оболонського острова, який знаходиться в Оболонському районі столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

Замовником ремонтних робіт виступає комунальне підприємство "Плесо". За капітальний ремонт елементів благоустрою Оболонського острова готові заплатити 174,8 мільйонів гривень. Наразі шукають підрядника з виконання робіт. Аукціон запланований на дев’яте березня.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має зрізати кущі на площі понад сім тисяч квадратних метри, прибрати сміття та очерет. На Оболонському острові мають облаштувати тимчасові дороги та пляжну зону, підготувати площу для озеленення та облаштування дитячої зони.

У новій зоні відпочинку встановлять дитячий майданчик "Еко" з гойдалками, гіркою, ігровими сітками, підвісним мостом та пісочницею. На Оболонському острові встановлять трансформаторні підстанції, проведуть інженерні мережі, облаштують причал, наземні питні фонтанчики та душові кабіни.

Мер Києва Віталій Кличко анонсував, що у планах столичної влади на найближчі роки зробити зоною відпочинку київські пагорби в напрямку Києво-Печерської лаври та не допустити забудови у цій зоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на капітальний ремонт вулиці Богатирська у Києві оголосили тендер. На інфраструктурний об’єкт витратять понад мільярда гривень. Аукціон відбудеться першого лютого.

Нагадаємо, панорами зимового Києва від Троєщини до Оболоні можна подивитись з висоти пташиного польоту.

Дивіться також відео, як виглядає депо Київського метрополітену на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися