На зимові пейзажі Оболонського острова можна поглянути з висоти (ВІДЕО)

З’явилось нове відео майбутньої зони відпочинку

На Оболонському острові невдовзі розпочнуть створювати нову зону відпочинку та відновлять будівництво пішохідного мосту. Як ця локація виглядає зараз, у новому відео показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На благоустрій Оболонського острову у Києві готові витратити майже 175 мільйонів гривень. Підрядника обиратимуть під час аукціону на початку березня. У новій локації для відпочинку облаштують пляж із душовими, встановлять дитячі й ігрові майданчики, проведуть інженерні мережі та зроблять озеленення території. Як виглядає Оболонський острів і майбутній пішохідний міст взимку, можна подивитися з висоти.

"Політаємо над майбутнім пішохідним мостом на Оболоні з обох боків. Зимові пейзажі, літає сніжок. Чекаємо на відновлення робіт навесні", — прокоментував автор відео Сергій Мухлинін.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві тривають будівельні роботи біля Дарницького мосту. Будівництвом величезної естакади займається група компаній "Автострада". Які роботи виконують — дивіться на відео з висоти пташиного польоту. 

Нагадаємо, панорами зимового Києва від Троєщини до Оболоні можна подивитися з висоти пташиного польоту.

Дивіться також відео, як виглядає депо Київського метрополітену на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися