Під’їзна дорога до аеропорту у Києві знаходиться у жахливому стані (ВІДЕО)

Як виглядає недобудований об’єкт

У столиці під’їзна дорога до міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) вкрита ямами та калюжами. Як дістаються до летовища на відео з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

"Євро-2012" минулося і все зупинилося... Обіцянки кілька разів переносилися. Який поточний стан під'їзної дороги? Як виглядає вулиця Медова? Скільки насправді залишилося доробити і на чому зупинилися?" — задається питаннями автор відео.

Блогер Сергій Мухлинін зазначив, що заради зйомки дороги до аеропорту "Київ" діставався сюди дуже важко, а шлях через вулицю Медову був тернистим — через ями, бруд, калюжі глибиною по самі відбивачі.

"Проте мене багато разів просили зафільмувати цей недобудований об'єкт, і пообіцяв як тільки погода дозволить туди дістатися. Заодно і зняв, як їдуть таксисти до аеропорту навігатором — один навіть мене пропустив уперед. Дуже шкода, що наші вкладені гроші зникають у цьому болоті, яке з кожним днем дедалі більше поглинає вагому частину інфраструктури, візитну картку для іноземців", — прокоментував кадри Мухлинін.


Нагадаємо, на Подільському мосту у Києві активно тривають будівельні роботи зі зведення метро на Троєщину. На ділянці будівництва побільшало робочих, техніки й обладнання. Як ведуться роботи — дивіться на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що блогер Сергій Мухлинін зробив кілька цікавих повітряних екскурсій до депо Київського метрополітену — "Дарниця" й "Оболонь". На відео з висоти можна побачити, як виглядають ці об’єкти взимку. Дивіться також відео, як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися