У Києві безкоштовно роздаватимуть сіянці та саджанці

Названі умови, як взяти участь в акції

У столиці розпочалася реєстрації учасників безоплатного поширення садивного матеріалу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оголошення Центру альтернативного озеленення Києва.

Центр альтернативного озеленення Києва навесні безкоштовно роздаватиме сіянці та саджанці лісоутворюючих деревних видів. В організації зазначили, що малоймовірно, що навесні роздаватимуть міні-дерева, хоча з них вже через чотири роки можна отримати ліс.

"Скоріш за все, весною ми привеземо садивний матеріал із закритою (нетравмованою) кореневою системою. Або навіть півтораметрові дерева — такі, як ми роздавали минулої осені", — йдеться в повідомленні.

Щоб отримати безкоштовні дерева вже через місяць, потрібно виконати низку умов. Ознайомитись з цими вимогами можна на сторінці Центру альтернативного озеленення Києва у Facebook.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Райдужному масиві у місці, де має проходити дорога із Подільсько-Воскресенського мосту, збудували парк. Як виглядає нова локація для відпочинку — дивіться на відео.

Нагадаємо, на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку з фонтанами на воді. Над створенням нового сучасного паркового комплексу працювали весь минулий рік. В результаті роботи з’явився попередній ескізний проект зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Броварах відновлять алею декоративних яблунь, висаджених на честь жінок-воїнів, які загинули на Донбасі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися