"Київводоканал" подякував жителям столиці - знаємо за що

Київводоканал опублікував дані про рівень оплат за воду

Кияни демонструють високий рівень соціальної відповідальності. Це відзначили в одному з підприємств життєзабезпечення міста. Так, згідно з інформацією "Київводоканалу", рівень оплати за їхні послуги в липні склав 99%. Про це повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

"Дякуємо киян, які вчасно сплачують за спожиті послуги, адже єдиним джерелом надходження коштів для нас є платежі населення. Саме ці кошти дозволяють нам забезпечувати безперервні процеси з підготовки питної води, очищення стоків, ремонту мереж і обслуговування обладнання", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що раніше "Київводоканал" заявляв про борг киян перед компанією - в липні сума заборгованості становила 596 млн грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", за останній квартал жителі столиці підвищили рівень оплати за послуги та активніше почали розраховуватися з боргами, які накопичилися в опалювальний період. Міська влада подякувала жителів міста за відповідальне ставлення до оплати послуг, оскільки це дозволяє комунальним підприємствам працювати стабільно, своєчасно оплачувати енергоносії, виплачувати заробітну плату та інше.

Читайте также