На залізничних вокзалах Києва відремонтують туалети

Завершені тендери на пошук підрядників

На Центральному та Південному залізничних вокзалах Києва капітально відремонтують громадські вбиральні. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

Тендери на пошук підрядника з виконання ремонтних робіт на двох вокзалах столиці завершилися 14 лютого. В аукціонах щодо робіт на Центральному та Південному залізничних вокзалах брали участь по два підприємства. Переможцем у двох тендерах 18 лютого визнано ТОВ "ДП "Аграрні стратегії". Це підприємство має провести реконструкцію громадських вбиралень на Центральному та Південному залізничних вокзалах Києва.

Загальна вартість робіт з реконструкції туалетів складає 30,4 мільйона гривень. З них на громадські вбиральні на Центральному залізничному вокзалі Києва витратять 22,2 мільйона гривень, а на Південному залізничному вокзалі — майже 8,2 мільйона гривень. Капітальний ремонт на центральному вокзалі столиці запланований у двох туалетах у підвалі — платному та безкоштовному. Ще дві громадські вбиральні — чоловічу та жіночу — відремонтують на Південному залізничному вокзалі Києва.

Ремонтні роботи мають виконати за затвердженим замовником дизайном вбиралень. Коли розпочнуть ремонтувати туалети в "Укрзалізниці", пасажирів і відвідувачів залізничних вокзалів поки що не попереджали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві тривають роботи зі встановлення нового ескалатора на Центральному залізничному вокзалі столиці. Заміна ескалаторів почалася триватиме до початку квітня. На цей час пасажири зможуть безплатно користуватися доставкою багажу портерами.

Нагадаємо, на вулицях Києва потрібно збільшити кількість та покращити стан громадських вбиралень. З відповідною петицією звернулися до столичної влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися