На Південному залізничному вокзалі Києва відремонтують туалети (ФОТО)

Оприлюднені ескізні проєкти нових вбиралень та оголошено тендер

На Південному залізничному вокзалі Києва капітально відремонтують громадські вбиральні. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

На ремонт громадських вбиральнь на Південному вокзалі станції Київ-Пасажирський оголосили тендер. Замовником робіт виступає "Філія "Вокзальна компанія" акціонерного товариства "Українська залізниця". За капітальний ремонт туалетів на залізничному вокзалі підряднику готові заплатити понад 8,3 мільйони гривень. У цю суму входять всі витрати, пов’язані з підготовкою, виконанням робіт, вартість обладнання та витратних матеріалів, а також всі можливі податки та збори. За ці гроші повинні оновити дві громадські вбиральні — чоловічу та жіночу. Ремонтні роботи мають виконати за затвердженим замовником дизайном вбиральнь.

Аукціон з пошуку підрядника для ремонту туалетів на Південному залізничному вокзалі столиці запланований на 25 січня. Цього ж дня відбудуться тендерні торги щодо виконання капітального ремонту вбиралень на Центральному залізничному вокзалі Києва. Тут відремонтують чотири туалети за понад 22 мільйони гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні Нового року у Києві спалахнув скандал через відсутність новорічних ялинок на центральному залізничному вокзалі столиці. Прокуратура почала розслідувати розкрадання п’яти мільйонів гривень. Святкові дерева мали з’явитися до 17 грудня у приміщенні Центрального залізничного вокзалу, а також поблизу Південного залізничного вокзалу. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, Київ та Варшаву планують з'єднати лінією швидкісної залізниці. З української сторони швидкісна залізнична лінія буде пролягати з Києва через Рівне та Ковель, з польської — через Люблін до Варшави. Швидкість потяга становитиме до 250 кілометри на годину. Розробкою проєкту займається італійський підрядник. 

Дивіться також, як виглядають нові вагони на потяги з Києва до лижних курортів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

13 січня 2022, 08:30

Хорошая статья, конечно туалеты очень нужны, но может неплохо запустить эскалаторы на подземном переходе к южному вокзалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися