У Києві на берегах озер прибирають сміттєзвалища (ФОТО)

Кілька локацій вже зачистили

У Києві з настанням потепління збільшилася кількість сміттєзвалищ біля водойм. Про це розповіли у комунальному підприємстві "Плесо", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, кожне звернення киян відпрацьовує мобільна бригада КП "Плесо". Мешканці столиці скаржаться на сміттєзвалища біля озер у різних районах Києва. Проте комунальники зазначають, що у всіх окремо взятих випадків є одна спільна риса — це сміття залишають не інопланетяни, а несумлінні люди.

У столиці вже ліквідували сміттєзвалище на озері "Тягле". Також мобільна бригада КП "Плесо" прибрала сміттєвий завал біля озер на вулиці Якубовського на Теремках. Комунальники закликали місцевих мешканців викидати сміття у контейнери та у призначених для цього місцях. "Якщо ви стали свідком того, як хтось викидає сміття в недозволеному місці - одразу дзвоніть у поліцію. А якщо ви побачили вже засмічену ділянку біля водоймища – повідомляйте КП "Плесо", — звернулися до киян у комунальному підприємстві.

Мешканцям столиці також нагадали, що звалища сміття у прибережних захисних смугах навколо водойм заборонені законом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля Йорданського озера, що входить у русло річки Почайна, триває реконструкція зони відпочинку. У парку облаштують нові пішохідні та велосипедні доріжки, встановлять пандуси та проведуть озеленення території. Як зараз виглядає локація поблизу Йорданського озеру можна подивитись з висоти.

Нагадаємо, на берегах річки Почайна створять парк із велосипедними доріжками. У цій локації можна буде гуляти зі станцій метро "Оболонь" і "Почайна" до парку "Наталка".

Читайте також, що цікавого подивитися у Бориспільському районі Київщини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися