У Києві анонсували відкриття нових зон відпочинку

Які парки та сквери відремонтують до весни

У Києві після капітального ремонту вже навесні відкриють вісім оновлених зон відпочинку. Про це розповів начальник Управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Возний, передають "Коментарі".

За його словами, навесні у Дарницькому районі Києва після першої черги капітального ремонту відкриють парк "Прибережний", у Святошинському районі — парк "Інтернаціональний", а у Солом’янському парк "Орлятко". Окрім того, у Дарницькому районі столиці облаштують стежку здоров’я у парку Партизанської слави та світломузичний фонтан "Груша" у парку "Позняки".

Серед оновлених локацій у столиці кілька скверів. Це сквер імені В’ячеслава Веремія у Деснянському районі Києва, сквер на Володимирському проїзді у Шевченківському районі та сквер Тампере у Дніпровському районі столиці.

"Шукайте адреси поблизу вас і готуйтеся робити гарні селфі. А ми з колегами продовжуємо працювати, аби наблизити день відкриття", — зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва розпочнуть реконструкцію та благоустрій парку "Орлятко". За майже 90 мільйонів гривень тут планують обладнати сучасний памп-трек для катання на велосипедах, самокатах і скейтах. У парку прокладуть пішохідні доріжки, встановлять фонтан в озері та систему автоматичного поливу, а також оновлять систему освітлення. Окрім того, у парку "Орлятко" встановлять камери відеоспостереження, обладнають спортивні майданчики тренажерами та для гри у волейбол і баскетбол. У зоні відпочинку також з’явиться дитячий майданчик із батутами, каруселями та гойдалками. 

Нагадаємо, на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку з фонтанами на воді. Над створенням нового сучасного паркового комплексу працювали весь минулий рік. У результаті роботи з’явився попередній ескізний проєкт зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у столиці відкриють багато парків, скверів і зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися