В аеропорту "Бориспіль" росіянка з дітьми вдавала з себе француженку

Подробиці розповіли українські прикордонники

В міжнародному аеропорту "Бориспіль" громадянка Росії з дітьми намагалася вилетіти за кордон за підробленими документами. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, підроблені документи виявили під час перевірки пасажирів авіарейсу до Франції. Громадянка Росії подорожувала з чотирма дітьми та прилетіла до України з Туреччини.

Через фальшиві документи українські прикордонники не пропустили жінку з дітьми на авіарейс до Франції. Працівники Держприкордонслужби України виявили, що ID-карти громадян Франції, які вони надали для перевірки, містять ознаки повної підробки. Окрім того, з собою іноземці також мали й дійсні російські закордонні паспорти.

Росіянці 1955 року народження заборонили в'їзд в Україну на три роки. Жінку разом з її чотирма дітьми повернули авіарейсом до Анкари, звідки вона має вилетіти до Росії. Порушниця розповіла прикордонникам, що підробку їй подарували знайомі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лише за добу у міжнародному аеропорту "Бориспіль" українським прикордонникам пропонували сотні доларів хабарів. Один з випадків стався за участю громадянина Непалу, який також прибув в Україну авіарейсом з ОАЕ. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) не пропустили в Україну російську модель та на три роки заборонили в’їзд росіянину, який виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". 

Читайте також, що  в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників. Жінці заборонили відвідувати Україну через незаконні відвідування окупованого Криму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Афанасьев

22 лютого 2022, 00:23

Це перемога!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися