У Києві капітально ремонтують парк "Радунка"

Які роботи вже виконали та які плануються

У Дніпровському районі Києва триває капітальний ремонт парку "Радунка". Про четверту чергу виконання робіт з благоустрою зони відпочинку розповіла заступниця голови постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Київради Олена Овраменко, передають "Коментарі".

Капітальний ремонт парку навколо озера Радунка триває за ініціативи мера Києва Віталія Кличка. У зоні відпочинку вже відремонтували три спуски до водойми, встановили дитячі та спортивні майданчики та пандуси. Торік у парку "Радунка" облаштували частину пішохідних доріжок, оновили сходи та мостик через озеро. Окрім того, в зоні відпочинку встановлено нове зовнішнє освітлення.

Цього року ремонтні роботи на локації тривають. Зараз у парку "Радунка" продовжують облаштування нових пішохідних доріжок. Також планують встановити додаткові дитячі та спортивні майданчики, а на берегах озера розмістити кладки для проведення турнірів зі спортивної риболовлі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва розпочнуть реконструкцію та благоустрій парку "Орлятко". За майже 90 мільйонів гривень тут планують обладнати сучасний памп-трек для катання на велосипедах, самокатах і скейтах. У парку прокладуть пішохідні доріжки, встановлять фонтан в озері та систему автоматичного поливу, а також оновлять систему освітлення. Окрім того, у парку "Орлятко" встановлять камери відеоспостереження, обладнають спортивні майданчики тренажерами та для гри у волейбол і баскетбол. У зоні відпочинку також з’явиться дитячий майданчик із батутами, каруселями та гойдалками. 

Нагадаємо, на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку з фонтанами на воді. Над створенням нового сучасного паркового комплексу працювали весь минулий рік. У результаті роботи з’явився попередній ескізний проєкт зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у столиці відкриють багато парків, скверів і зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися