На трасі "Київ – Одеса" через будівництво естакади обмежать рух

Водіїв попередили у Патрульній поліції

На трасі "Київ – Одеса" через будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки тимчасово обмежать рух автомобільного транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

Новий інфраструктурний об’єкт розпочали будувати поблизу села Віта-Поштова в минулому році. Естакаду зводять в рамках національного проєкту "Велике будівництво". Через будівельні роботи на трасі "Київ – Одеса" періодично перекривають дорогу.

Чергове обмеження транспорту на автомобільній трасі "Київ – Одеса" ввели на 23 лютого. У середу з шостої години ранку обмежать рух транспорту у напрямку села Віта-Поштова. Обмеження через ремонтні роботи з будівництва транспортної розв’язки діятимуть в районі виїзду та заїзду на вулицю Звенигородську до 17:00.

У Патрульній поліції Київської області зазначили, що про зміни в організації дорожнього руху на ділянці траси "Київ – Одеса" водіїв інформуватимуть встановлені тимчасові дорожні знаки. Також для організації безпечного руху будуть встановлені тимчасові віхи та водоналивні пластмасові блоки. Правоохоронці просять водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей та завчасно планувати свої маршрути.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва поблизу Дарницького мосту тривають будівельні роботи зі зведення нового гіпермаркету мережі "Епіцентр". Як виглядає споруда — дивіться у нашому матеріалі.

Окрім того, у Дніпровському районі Києва триває реконструкція торговельного центру "Дитячий світ". Об’єкт розташований поблизу метро "Дарниця" на вулиці Малишка. Під час капітального ремонту планують максимально зберегти оригінальний фасад ТЦ, зроблений у стилі модерн.

Нагадаємо, зазирнути на будівництво чергового мегамолу у Києві можна з висоти пташиного польоту. Дивіться відео зведення величезного ТРЦ Ocean Mall на Либідській площі у столиці.

Дивіться також відео, як у Києві будують естакаду на Дарницькому мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися