На "кладовище" старих трамваїв у Києві можна подивитись з висоти (ВІДЕО)

Як виглядає найстаріше трамвайне депо у столиці

У Києві можна подивитись з висоти на найстаріше Дарницьке трамвайне депо зі скупченням непрацюючих трамваїв. Відео повітряної екскурсії на цей об’єкт у столиці оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

"По інший бік вулиці Павла Усінка знаходиться найстаріша частина Дарницького трамвайного депо. Дарницьке трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо (скорочено ДД, ДТРЕД) – депо лівобережної системи трамваю Києва, яка також експлуатує лівобережну лінію швидкісного трамвая. Профілакторій ДТРЕД. 1959", — прокоментував відео Сергій Мухлинін.


Окрім того, на початку лютого блогер Сергій Мухлинін зняв відео, як виглядає працююче Дарницьке трамвайне депо. На цю локацію також можна подивитись з висоти пташиного польоту.


У Дарницькому районі Києва під час повітряної екскурсії можна також подивитись, як виглядає автобусний парк №7 комунального підприємства "Київпастранс", який перетворився на "кладовище" непрацюючих автобусів.

Нагадаємо, на Подільському мосту у Києві активно тривають будівельні роботи зі зведення метро на Троєщину. На ділянці будівництва побільшало робочих, техніки й обладнання. Як ведуться роботи — дивіться на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що блогер Сергій Мухлинін зробив кілька цікавих повітряних екскурсій до депо Київського метрополітену — "Дарниця" й "Оболонь". На відео з висоти можна побачити, як виглядають ці об’єкти взимку. Дивіться також відео, як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися