У Київській області ввели додаткові режимні обмеження

Через загрозу війни з Росією посилили заходи безпеки

У Київській області та прикордонних районах, які межують з Росією, Білоруссю, тимчасово окупованою територією України та прилягають до морського узбережжя ввели додаткові тимчасові режимні обмеження. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на МВС України.

Через загрозу війни з Росією у Київській області та інших регіонах посилили заходи безпеки. Серед введених додаткових обмежень — заборона перебування у прикордонні у нічний час та вихід будь-яких плавзасобів з пунктів базування. Обмеження стосуються й руху автомобільного транспорту, окрім військового, силових структур та агро-техніки, дорогами, що відсутні в реєстрі автомобільних доріг та ведуть до державного кордону України.

Режимні заходи також ввели щодо перебування іноземців у прикордонній смузі, використання радіостанцій, на польоти легкомоторних та безпілотних летальних апаратів, відео-, кіно-, фотознімання особового складу й об’єктів Державної прикордонної служби України, та пересування по берегу чи льоду прикордонних водойм.

Після виступу Путіна мери Амстердаму, Будапешту, Лос-Анджелесу, Подґоріци, Тайбею, Ульма, Варшави, Братислави, Гданську, Парижу, Праги, Таоюані, Ной-Ульма підписали лист з підтримкою Києва та України. Після визнання "ДНР" та "ЛНР" президентом РФ заяву про те, що Росія фактично оголосила Україні війну, зробив мер Києва Віталій Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві медичні заклади забезпечені усім необхідним на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у контексті загрози вторгнення з боку Росії. У мерії наголосили, що столичні лікарні, зокрема, забезпечені автономними джерелами електроенергії та у разі надзвичайної ситуації готові до відключень енергії та водопостачання.

Нагадаємо, у Києві всі освітні заклади мають укриття під час можливого обстрілу, а керівники шкіл і дитячих садочків пройшли інструктаж, як діяти під час надзвичайних ситуацій. Подробиці — у нашому матеріалі.

Дивіться також, як Посольство США потролило Путіна історією Києва та Москви.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

23 лютого 2022, 21:39

Хм... Понятно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися