В Оболонському районі Києва відновили роботу громадських туалетів

Вбиральні не працювали кілька років

В Оболонському районі Києва після капітального ремонту відновили роботу двох громадських вбиральнь. Про це розповіла директорка спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства "Київводфонд" Світлана Козловська, передають "Коментарі".

Оновлені туалети відкрили на вилиці Йорданська, 16-А та на Оболонській площі, 1-А. У вбиральнях зробили капітальний ремонт та оновили інженерні мережі. За словами директорки "Київводфонду" Світлани Козловської, зазначені туалети розташовані у підземних переходах. Тут усі комунікації були зруйновані внаслідок затоплень під час злив.

У громадських вбиральнях замінили сантехніку, плитку на підлозі та стінах, встановили нові туалетні кабінки та освітлення. Ремонт зробили з урахуванням потреб людей з інвалідністю. Туалети працюють щоденно з 08:00 до 20:00 без перерви та вихідних. Загалом в Оболонському районі Києва розташовані три громадські вбиральні. Третя знаходиться на вулиці Архипенка, 8.

У "Київводфонд" додали, що за три роки обладнали у столиці 43 стаціонарних вбиральнь та встановили 17 автоматизованих модульних туалетів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що загальна вартість робіт з реконструкції туалетів на двох залізничних вокзалах Києва складає 30,4 мільйона гривень. З них на громадські вбиральні на Центральному залізничному вокзалі Києва витратять 22,2 мільйона гривень, а на Південному залізничному вокзалі — майже 8,2 мільйона гривень. Капітальний ремонт на центральному вокзалі столиці запланований у двох туалетах у підвалі — платному та безкоштовному. Ще дві громадські вбиральні — чоловічу та жіночу — відремонтують на Південному залізничному вокзалі Києва. Коли розпочнуть ремонтувати туалети в "Укрзалізниці", пасажирів і відвідувачів залізничних вокзалів поки що не попереджали.

Нагадаємо, на вулицях Києва потрібно збільшити кількість та покращити стан громадських вбиралень. З відповідною петицією звернулися до столичної влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися