На Київському напрямку ЗСУ здобули значне військове досягнення

Подробиці розповів радник голови ОПУ Олексій Арестович

У Київській області Збройні Сили України здобули значне військове досягнення, знищив командний пункт та пункт забезпечення російських окупантів. Про це під час брифінгу заявив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович, передають "Коментарі".

"Є кілька досягнень з боку ЗСУ. Перше: наші війська знищили командний пункт армії РФ. Це величезне військове досягнення. Це може означати загибель декількох генералів і відповідно — паузу та дезорганізацію у веденні противником бойових дій", — сказав Арестович.

За його словами, також протягом доби традиційно показали себе з найкращого боку Повітряні Сили України. "Загалом знищено десять одиниць повітряної сили: щонайменше пять літаків, два вертольоти, один безпілотний літальний апарат оперативно тактичного рівня і декілька крилатих ракет", — повідомив радник голови Офісу президента України.

Російські окупанти зрозуміли, що вони не можуть перемогти ані в повітрі, ані на землі, зазначив Арестович. Через це вороги продовжують руйнувати цивільні об’єкти та тероризувати мирне населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області українські військові знищили командний пункт та пункт забезпечення російських окупантів. На Київському напрямку артилеристи ЗСУ влаштували справжнє пекло для ворожої армії.

Нагадаємо, російські окупанти змінили тактику бойових дій під Києвом та мінують захоплені території по усій Київській області. Зокрема, в Ірпені в парках вороги закопують танки, а у захоплених населених пунктах ховають техніку поміж житлових будинків та утримують місцевих мешканців у заручниках.

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко закликав киян, які виїхали зі столиці, повернутися та боронити місто та країну. Кличко наголосив, що треба захищати не тільки місто, а й своє майбутнє, а не сидіти десь і співчувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися