З окупованих сіл під Броварами триває евакуація населення

Є гарні новини щодо Богданівки

У Броварському районі Київської області з окупованого села Богданівка вдалося розпочати евакуацію місцевих мешканців, яка наразі триває. Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"Є позитивна новина. О четвертій годині ранку вдалося евакуювати 38 автомобілів цивільного населення з Богданівки нарешті. Ця евакуація продовжиться й сьогодні", — повідомив Сапожко.

Мер Броварів звернув увагу місцевих мешканців на те, що сьогодні гуманітарний штаб не буде працювати на видачу продуктів та ліків, тому що потрібно допомогти евакуйованим мешканцям. У Броварах знайшли притулок близько 2500 тисяч людей, які залишилися без житла та у надскладних життєвих обставинах.

"Ми зараз накопичуємо продукти харчування і ліки для евакуйованих людей та для соціально незахищених людей. Тому прошу з порозумінням віднестися до даної ситуації", — звернувся до броварчан міський голова.

Протягом минулого вечора та вночі у Броварах були чутні вибухи. Це працювали Збройні Сили України, зазначив Сапожко. Загалом ніч у Броварах минула спокійно, ситуація у місті контрольована.

На Київщині українські військові мужньо тримають оборону та дають гідну відсіч ворогу, наголосив керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк. Він озвучив найбільш небезпечні напрямки у Київській області зараз. Це Житомирська траса, міста Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Дмитрівська громада, Макарів, північ Вишгородського району та території трьох громад Броварського району.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Броварському і Бориспільському напрямках ворог відмовився від наступальних дій та зосередився на обороні своїх позицій. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, російські війська окопуються під Києвом, а Кремль готується до затяжної війни проти України. Нові ворожі фортифікаційні споруди зафіксовані з супутника поблизу Гостомелю. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталія

22 березня 2022, 17:24

Доброго дня, підкажіть будь-ласка що можно дізнатися про евакуйованих з села Богданівна, бо рідня не виходить на зв'язок.Де вони і як з ними можно зв'язатися. .Можливо хтось знає будь-яку інформацію про Король Валентину Василівну.

Лена

19 березня 2022, 14:11

Я за мир

Татьяна Тищенко

19 березня 2022, 10:43

Слава Украине и её Героям

Сергей

19 березня 2022, 10:34

Беспокоит ситуация в Броварах

Беньямин Натаньягу

19 березня 2022, 10:26

Держитесь, украинцы достойная нация. Все будет хорошо.

Беньямин Натаньягу

19 березня 2022, 10:25

Держитесь, вы достойная нация. Все будет хорошо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися