У Борисполі нагадали про "сухий закон": у п’яних водіїв вилучатимуть автівки

Керівник Патрульної поліції міста звернувся до місцевих мешканців

У Борисполі триває заборона на продаж алкоголю під час воєнного стану, у водіїв в стані алкогольного сп’яніння вилучатимуть автівки. Про це розповів керівник Патрульної поліції Борисполя Артур Шкроб, передають "Коментарі".

"Розслаблятися точно не потрібно, тому що це може бути нашим великим промахом. Може здаватися, що небо надто спокійне останніми днями, але однозначно потрібно слухати звуки сирен, читати телеграм-канал і знаходити укриття. Що потрібно не робити — порушувати вимоги комендантської години. І найголовніше — взагалі не вживати алкоголь. У нас "сухий закон", — сказав Шкроб.

За його словами, у водіїв в стані алкогольного сп’яніння вилучатимуть автівки, які передаватимуть на потреби підрозділів Збройних Сил України.

"Усі воїни, усі правоохоронці, які щодня несуть службу, щоб захистити ваше життя, — у нас "сухий закон". Ми будемо просити та вимагати цього від будь-кого. Тим більше від водіїв — не наражайте себе на небезпеку. У всіх водіїв, хто керує напідпитку, під дією алкоголю або наркотиків, ми будемо автівки та передавати на потреби армії", — попередив керівник Патрульної поліції Борисполя.

Напередодні з аналогічним попередженням до водіїв звертався й мер Борисполя Володимир Борисенко. Він також закликав водіїв обмежити пересування містом власним автотранспортом. Через посилення оборони та облаштування нових укріплень у Борисполі побільшало ДТП, зокрема — зі смертельними наслідками.

Нагадаємо, російські військові окопуються у передмісті Києва поблизу Гостомелю, а Кремль готується до затяжної війни проти України. Подробиці — в нашому матеріалі

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області й надалі запроваджуватимуть посилені комендантські години, під час дії яких виїхати з населених пунктів буде неможливо. 

Дивіться також відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

20 березня 2022, 10:17

Алексей, дак и войны никакой нет....

Василий

20 березня 2022, 10:16

это по научному называется ОТЖИМАТЬ машины, которые понравились...

Алексей

20 березня 2022, 10:13

ДОЛБОЁБЫ.НЕТ НИКАКОГО СУСОГО ЗАКОНА! ГАЗЕТЫ ЧИТАТЬ НУЖНО. https://aspi.com.ua/news/politika/ne-viklyucheno-scho-rosiya-vikoristala-peregovori-abi-pidgotuvatisya-do-novogo-udaru

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися