На Київщині у ЗСУ з’явився ще один трофейний танк

Російські окупанти й надалі зазнають втрат та поразок

Під час бойових дій у Київській області Збройні Сили України розбили російських окупантів та завоювали черговий трофей. Про це повідомили в Міністерстві оборони України, передають "Коментарі".

"На Київщині до лав ЗС України стане ще один трофейний танк. Хлопці тільки дещо підремонтують, бо як забирали — трохи пошкрябали. Разом переможемо!" — йдеться в повідомленні Міноборони України.

Напередодні українські військові знищили зведений загін танкового полку російських окупантів під час їхньої чергової спроби наступу на Київ. На окремих напрямках у Броварському районі Київської області ворожі підрозділи відрізані від постачання продуктів та пального. Десантно-штурмові війська ЗСУ продовжують нищити колони забезпечення окупантів по всій Україні.

Окрім того, у Київській області українські військові знищили артилерійську позицію російських загарбників. Серед знищеної ворожої техніки реактивна система залпового вогню "Град". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нещодавня інформація щодо розташування чеченських підрозділів на півночі Києва, яка надійшла до українських військових від російської сторони, може бути пов’язана з планами політичної еліти щодо вбивства Путіна. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як річка Ірпінь перетворилася на додаткове укріплення Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися