Позиції артилерії окупантів під Києвом показали з супутника (ФОТО)

На кадрах також можна побачити повінь річки Ірпінь, пожежі та ворожі окопи

На нових супутникових знімках, зроблених Maxar Technologies 21 березня поблизу Києва, можна побачити пожежі від обстрілів, зростання повені річки Ірпінь та ворожі окопи поблизу Гостомелю. Кадри оприлюднило CNN, передають "Коментарі".

На знімках, зроблених у понеділок, 21 березня, видно позиції російської артилерії на захід від захопленої авіабази "Антонов" у Гостомелі. На інших позиціях російської артилерії навколо них споруджені земляні берми.

На супутникових знімках також видно пошкодження від обстрілів російських окупантів в Ірпіні. В центрі міста біля комплексу міської влади та багатоквартирних будинків зафіксували пожежі. Ще дві пожежі можна побачити на іншому супутниковому знімку серед групи будівель біля школи в місті та житлового району біля озера. На додатковому супутниковому знімку видно зростання паводкових вод з річки Ірпінь.

Напередодні керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив, що російські окупанти здійснюють чергові спроби перекинути бойову техніку через річку Ірпінь, але ЗСУ не дають їм прорватися на Київ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через руйнування окупантами дамби Київського водосховища річка Ірпінь вийшла з берегів та затоплює навколишні села. Річка Ірпінь має вирішальне значення для просування російських окупантів до Києва. Наразі річка Ірпінь стала додатковим фортифікаційним спорудженням в обороні столиці від ворогів.

Нагадаємо, що російські війська окопуються під Києвом, а Кремль готується до затяжної війни проти України. Ворожі фортифікаційні споруди були зафіксовані з супутника поблизу Гостомелю. 

Дивіться також відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися