В Ірпені тривають артилерійські обстріли (ВІДЕО)

Про ситуацію в місті розповіли в поліції

В Ірпені російські окупанти гатять по житловим кварталам міста з важкої артилерії. Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, який щойно повернувся з зони бойових дій, передають "Коментарі".

Керівник поліції Київської області перевірив умови несення служби поліцейськими міста. "Зараз в Ірпені тривають постійні артилерійські обстріли ворогом житлових кварталів, через це місто залишається небезпечним, але поліція тут, продовжує працювати, захищати і рятувати людей", — зазначив Нєбитов.

За даними правоохоронців, ситуація в Ірпені залишається напруженою. Значна частина приватних будинків та багатоповерхівок пошкоджена, або зруйнована. Серед зруйнованих об’єктів й будівля Ірпінського відділу поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні російські окупанти застосували над північно-західною околицею Києва заборонені фосфорні боєприпаси. Орієнтовна зона ураження від обстрілу Ірпінь — Гостомель.

Нагадаємо, у Київській області ЗСУ покращили свої позиції на кількох напрямках — в Ірпіні, Макарові та селі Мощун. Згодом стало відомо, що на Бучанському напрямку оборони Києва Збройні Сили України оточили російських загарбників в Гостомелі, Бучі та Ірпені.

Дивіться відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися