Через війну Київ готується до чергового напливу переселенців

Чи готова столиця прийняти усіх охочих

З початку війни на Донбасі багато переселенців обрали для життя саме Київ і така ситуація повториться через повномасштабне російське військове вторгнення в Україну. Такий сценарій під час телемарафону прокоментував перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник, передають "Коментарі".

"Київ буде містом тяжіння для усіх людей, які втратили свій дім з усіх регіонів України, не тільки зі східних. Ми готуємося прийняти усіх та допомогти усім, кому потрібна буде допомога", — заявив Поворозник.

Перший заступник мера Києва також повідомив, що у столиці немає будинків, які не можна б було відремонтувати та відновити. Він розповів, що на відновлення житлового фонду столиці потрібні мільярди. Проблему з забезпеченням житлом планують вирішувати в різний спосіб. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська область отримала першу субвенцію на проведення відновлюваних робіт на пошкоджених внаслідок бойових дій житлових об’єктах.

Читайте також, що Гамбург допоможе у відбудові Києва та надасть гуманітарну підтримку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися