У Ботанічному саду Києва показали квітучі магнолії (ФОТО)

Рослини радують око у дендрарії Рубцова

У Києві Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка оприлюднив світлини квітів у дендрарії Рубцова. На фото можна подивитись, як виглядає весняний сад, передають "Коментарі".

У дендрарії Рубцова в столичному ботанічному саду розквітли білі магнолії, кобус, верболиста та Лебнера. На цю красу можна подивитися поки що лише на фото. Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка поки що зачинений для відвідувачів.

"Щороку чекаємо цього моменту — часу, коли починають квітувати білі магнолії. Потім будуть лілієцвіта, Суланжа, лікарська, але саме квітування білих символізує початок паломництва в ботанічний сад. Цього року магнолії квітують одинокі, але ще гарніші", — прокоментували світлини у закладі.

Співробітники ботанічного саду з нетерпінням чекають на відвідувачів, проте поки що не знають, коли заклад знову буде відкритим для киян. "На жаль, це залежить не від співробітників і не від адміністрації саду. Але ми з нетерпінням чекаємо того часу коли ви прийдете до нас. Ми працюємо, всі рослини доглянуті, вони теж уже скучили за селфі і дитячим галасом", — йдеться в повідомленні Ботанічного саду.

Тим часом у столичному парку Співоче поле відкривають сезон сотнями тисяч тюльпанів та іншими весняними квітами. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у лісопаркових зонах Києва та передмістя триває розмінування, а через міни маже щодня трапляються трагічні випадки підриву людей. Мер столиці Віталій Кличко назвав найнебезпечніші зелені зони у Києві.

Нагадаємо, у Києві в парку "Кіото", що поблизу станції метро "Лісова", з’явилася ще одна улюблена киянами фотозона — розквітли сакуриДивіться також нові світлини весняного Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися