До Києва з'їдуться родичі загиблих бійців АТО

Захід призначено винятково для родичів загиблих

У Києві вперше пройде Всеукраїнський Собор родичів загиблих захисників України. Про це повідомили організатори заходу на сторінці в Facebook.

Учасники планують розглянути необхідність прийняття закону про захисників України, питання присвоєння статусу "Член сім'ї загиблого захисника України".

Місцем проведення активісти вибрали Маріїнський парк столиці, літню сцену театру "Ракушка". Організатори підкреслюють, що даний захід призначено винятково для членів сімей загиблих і зниклих без вести.

Як повідомляв портал "Коментарі", День пам'яті захисників України відзначається в країні щорічно, 29 серпня. В цьому році, як і раніше, в Києві пройшов ряд заходів, присвячених цьому дню. Так, відповідні масові акції затвердили в Київській міській державній адміністрації. Зокрема, 29 серпня о 12:00 на площі біля Михайлівського Золотоверхого собору розпочалося проведення меморіального заходу, присвяченого Дню пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Також, на Михайлівській площі організували фотовиставку, присвячену спогадам про події в Іловайську. Крім того, на Михайлівській площі всі бажаючі зможуть відвідати арт-проект "Жива пам'ять", який буде працювати буде працювати до 29 вересня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися