У Києві бракує палива: водіїв закликали економити бензин

Про ситуацію в столиці розповіли в мерії

Влада Києва закликала водіїв економити бензин через брак палива у столиці та без нагальної потреби не пересуватися містом приватним автотранспортом. Про ситуацію розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, у столичної влади зараз в пріоритеті знаходиться забезпечення паливом українських захисників. Киян закликають користуватися громадським транспортом через брак пального у Києві.

"Кияни, якщо ви повернулися у столицю, будь ласка, за можливості користуйтеся громадським транспортом. Ті, хто перебуває у безпечних місцях, будь ласка, зачекайте із поверненням", – наголосив Поворозник.

Заступник мера Києва зазначив, що у столиці немає проблем із громадським транспортом, а мережу маршрутів постійно розширюють для зручності переміщення киян. Зараз у Києві курсує метро, електрички та десятки маршрутів наземного транспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи на колії кільцева електричка два дні курсуватиме з затримками. Дивіться новий розклад поїздів.

Нагадаємо, столична влада закликала киян утриматись від відвідування кладовищ на поминальні дні у Києві та на період дії воєнного стану через небезпеку ракетних обстрілів та вибухонебезпечні предмети.

Читайте також, чому з поверненням до Києва не треба поспішати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися