Синоптики зробили прогноз погоди у Києві на початку травня

Якою буде погода у столиці на вихідні

У Києві цими вихідними прогнозують сонячну та теплу погоду без опадів. Про це інформують в Українському гідрометцентрі, повідомляють "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, у суботу, 30 квітня, протягом дня у Києві буде сонячна погода, можливі пориві вітру зі швидкістю 5-10 метрів на секунду, при цьому повітря прогріється від 13 до 15 градусів тепла. Ані вдень, ані вночі опадів не прогнозують.

У неділю, 1 травня, у столиці температура повітря вночі коливатиметься від 5 до 7 градусів тепла, вдень повітря прогріється до 17 градусів. Перший день травня буде сонячним та без опадів. Аналогічна погода, за прогнозами, гідрометцентру, збережеться й на початку тижня, у понеділок, 2 травня. У вівторок, 3 травня, синоптики прогнозують грозові травневі дощі з температурою повітря до 19 градусів зі знаком плюс.

Метеорологічних попереджень на ці вихідні по Києву немає. Погодні умови не несуть загрози, зазначили в гідрометцентрі. У столиці у суботу, 30 квітня, невеличкі геомагнітні коливання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столичному парку Співоче поле відкривають сезон сотнями тисяч тюльпанів та іншими весняними квітами. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві в парку "Кіото", що поблизу станції метро "Лісова", з’явилася ще одна улюблена киянами фотозона — розквітли сакуриДивіться також нові світлини весняного Києва.

Читайте також, що мер столиці Віталій Кличко назвав найнебезпечніші зелені зони у Києві.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися