Синоптики зробили прогноз погоди у Києві на тиждень

Якою буде погода у столиці на початку травня

У Києві цього тижня прогнозують грози, дощ та сильний вітер, але така погода протримається день. Про це інформують в Українському гідрометцентрі, повідомляють "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, у перший день травня та у понеділок, 2 травня, протягом дня у Києві буде сонячна та тепла погода без опадів. Температура повітря у столиці у неділю вдень коливатиметься від 13 до 15 градусів тепла, у понеділок повітря у Києві прогріється до 18 градусів зі знаком плюс.

У вівторок, 3 травня, у Києві збережеться тепла погода з температурою повітря до 18 градусів тепла, вдень можливі невеличкі дощі. У середу, 4 травня, синоптики прогнозують грозу із сильним вітром зі швидкістю 7-12 метрів на секунду з температурою повітря до 16 градусів тепла.

Вночі у четвер, 4 травня, у столиці прогнозують зниження температури повітря до 4-6 градусів тепла, вдень у Києві потеплішає до 14-16 градусів. Опадів у цей день синоптики не прогнозують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столичному парку Співоче поле відкривають сезон сотнями тисяч тюльпанів та іншими весняними квітами. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві в парку "Кіото", що поблизу станції метро "Лісова", з’явилася ще одна улюблена киянами фотозона — розквітли сакуриДивіться також нові світлини весняного Києва.

Читайте також, що мер столиці Віталій Кличко назвав найнебезпечніші зелені зони у Києві.

Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися