Транспорт у Києві змінив графік роботи: де подорожчав проїзд

Зміни набули чинності 16 травня

У Києві громадський транспорт працюватиме довше, але вже не безкоштовно, зокрема, повернули оплату за проїзд у метро. Про це днями попереджав мер столиці Віталій Кличко та перевізники, передають "Коментарі".

У Києві повернули оплату за проїзд у метро та наземному транспорті з понеділка, 16 травня. Про нові правила проїзду в метро та новий графік попереджали пасажирів у Київському метрополітені. Метро у столиці курсуватиме з шостої години ранку до 22:00. Раніше метрополітен припиняв роботу о 20:00.

Вартість проїзду у метро Києва поки що не змінилась и складає 8 гривень. Детальний розклад руху поїздів у метрополітені розмістять на кожній станції. Метро у Києві також продовжує працювати в режимі укриття.

Наземний транспорт у столиці з 16 травня працюватиме з шостої години ранку до 22:30. Проїзд був безкоштовним з початку російського воєнного вторгнення майже два місяці, проте тепер за квиток доведеться платити. Вартість проїзду по Києву у наземному транспорті зросла до 15 гривень, в комунальному не змінилась і становить 8 гривень.

Дістатися з Троєщини до зупинки кільцевої міської електрички швидкісним трамваєм й у зворотному напрямку з 16 травня стало зручніше. На маршрут швидкісного трамваю додали ще п’ять одиниць транспорту. Це дозволить пасажирам скоротити час пересадки з трамваю на електричку та навпаки з пів години до 12 хвилин.

З Києва до Тетерева з 16 травня почали курсувати низка приміських поїздів через Ірпінь, Бучу, Ворзель та Бородянку. Приміські поїзди з Києва відправляються з залізничної станції Святошин о 05:20 та 17:52, прибуття на кінцеву зупинку — о 07:09 та 19:38. У зворотному напрямку з Тетеріва — відправлення о 07:25 та 19:50, прибуття до Святошина — о 08:57 та 21:22. "

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 16 травня на дорогах Києва та області відновили автоматичну фіксацію порушень Правил дорожнього руху. У Патрульній поліції попередили водіїв та оприлюднили перелік адрес розташування відеокамер.

Нагадаємо, у Києві та Київській області з 15 травня комендантська година розпочинається на годину пізніше. Обмеження триватимуть з 23:00 до 5:00. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вася

16 травня 2022, 20:37

Судя по комментариям, у людей с головой проблемы - (в скобках может быть новомодный лозунг:))

Елена

16 травня 2022, 14:43

Н

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися