У КМДА повідомили, скільки в Києві народилося дітей за час війни

Крім того за час війни в Києві одружилися 3487 пар

У столиці протягом 85 днів війни народилося 2317 дітей, серед яких 1222 хлопчика й 1096 дівчаток. Як повідомляють "Коментарі", про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник. 

“З 24 лютого у Києві народилося 2317 малюків: 1222 хлопчики та 1095 дівчаток. Серед новонароджених – 55 двієнь”, - заявив Поворозник.

Також протягом 85 днів від повномасштабного вторгнення Росії на територію України в Києві уклали шлюб 3487 пар.

“Щиро зичу новонародженим та їхнім батькам міцного здоров’я та мирного неба, а новоствореним родинам – безмежного кохання, благополуччя та щастя!” - додав перший заступник голови КМДА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині прикордонники знайшли на узбіччі міни окупантів. Також у Державній прикрдонній службі зазначили, що російські військові мінують місцевість, коли відступають, і це створює додаткову загрозу життю не лише українських бійців, але й місцевих мирних жителів.

Також "Коментарі" писали, що відбувся суд над військовим РФ у Києві: дружина вбитого цивільного обрала покарання для окупанта. У суді триває допит дружини вбитого чоловіка. Згідно з інформацією свідка, у цивільного не було зброї, коли він виходив із дому, і на ньому був звичайний цивільний одяг.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві попрощалися із загиблим під Ізюмом аеророзвідником, викладачем київського університету. Прощання з Денисом Антіповим відбулося біля храму Святого Миколая на Аскольдовій могилі. Усі присутні стали навколішки, щоб вшанувати Героя. На церемонію поховання 33-річного воїна прийшли рідні захисника, його друзі, викладачі й студенти університету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися