Масові відключення газу анонсували на Київщині: адреси

Де на Київщині сьогодні не буде газу

У Київській області у зв'язку з проведенням ремонтних робіт сьогодні та завтра, 10 та 11 червня, можливі відключення газопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської філії “Газмережі”.

У компанії попередили, що сьогодні, 10 червня, у звʼязку з проведенням планових робіт у мікрорайоні Осокорки, можливе тимчасове припинення газопостачання до споживачів Золочівської ОТГ.

А у звʼязку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску у м. Фастів, з 10 червня по 11 червня, буде тимчасово припинено газопостачання до споживачів вул. М. Глухенького та пр. М. Глухенького.

“Прохання до споживачів природного газу: перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу. Відновлення газопостачання буде проводитися працівниками Київської філії “Газмережі”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Бучанській міській раді поінформували про тимчасове відключення газопостачання. “З 11 по 14 червня Київська філія ТОВ “Газорозподільні мережі України” проводитиме роботи по реконструкції систем газопостачання по вулиці Нове Шосе, 5”, - йдеться у повідомленні міськради. 

У зв’язку з проведенням робіт, починаючи з 11 червня з 9:00 газопостачання до будинку буде перекрито. Коли відновлять постачання газу, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в мережі ширилася інформація про експорт української електроенергії в Румунію. Як пояснили ситуацію в “Укренерго”, читайте за посиланням.


Читайте также