Благоустрій по-київськи: чим обурені містяни (ФОТО)

Кияни розповіли про ситуацію поблизу станції метро “Академмістечко”

Столична влада повідомляла про масштабний демонтаж МАФів та інших приміщень, встановлених без дозвільних документів. Робота триває, однак кияни обурюються, що після робіт з демонтажу працівники залишають сміття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію місцевих пабліків. 

Приміром поблизу станції метро “Академмістечко” сміття залишається неприбраним. 

“Одразу видно, що “Київблагоустрій” попрацював. Упорядкували як належить. Ця тенденція вже десятиліття триває. Вони нічого не можуть, окрім як поламати та зруйнувати. Творення їм чуже. Жлоби біля керма”, - коментують дії працівників кияни.

Також у коментарях повідомили, що будівельне сміття залишили і після першої хвилі знесення МАФів на Академі. Поки місцеві мешканці не почали скаржитися на безлад. 

Нагадаємо, що депутати Київської міської ради взялися за розв'язання проблеми встановлення елементів благоустрою. Йдеться про тимчасові споруди, термінали, поштомати, вендингові системи та електричні зарядки. Депутати ухвалили рішення удосконалити процес розміщення вказаних елементів.

Що і коли зміниться у столиці, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у  Києві викрили посадовця на отриманні неправомірної вигоди. За повернення шести мобільних кав’ярень з майданчика потрібно було заплатити завідувачу майданчика зберігання безхазяйного майна КП “Київблагоустрій”  2000 доларів США. Чоловіка затримали у січні під час отримання 100 000 гривень. В таку суму він оцінив розміщення 10 кав’ярень.

Яке покарання загрожує зловмиснику, читайте за посиланням.

Читайте также