Все про пенсії для киян: в ПФУ розповіли куди звертатися

Пенсіонери можуть поставити свої запитання або поскаржитися на роботу ПФУ по гарячій лінії

При оформленні пенсій виникає багато питань, які часом закінчуються скаргами. У Пенсійному фонді України вважають за потрібне посилити роз'яснювальну роботу серед населення передпенсійного віку. Для спілкування з працівниками ПФУ, які можуть проконсультувати щодо пенсійного законодавства і правил нарахування, існує кілька каналів зв'язку. Серед них - всеукраїнська "гаряча лінія". Про це передає сайт Vgorode.ua.

Так, читачам нагадали, що Головне управління ПФУ знаходиться в Києві, за адресою: Бастіонна, 9. На цю адресу можна надсилати пошту або прийти на прийом в робочий час. З будь-якого регіону України можна звернутися на Всеукраїнську гарячу лінію за номером: 0-800-503-753. Громадяни також можуть поставити своє питання через стаціонарний телефон за номерами: (044) 281-08-70, (044) 281-08-71. Варто враховувати, що для розв'язання особистого питання і якийсь персональної ситуації одного телефонного дзвінка буде мало. На гарячій лінії пропонують консультації лише з загальних питань.

Як повідомляв портал "Коментарі", у 2021 році Кабінет міністрів запускає програму по збільшенню пенсійних виплат для громадян, які пішли на заслужений відпочинок за віком, але далеко не всі зможуть скористатися цією перевагою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися