У Броварах поліцейських покарали за беззаконня

Поліцейські Броварів неодноразово порушували права затриманих

Час від часу в пресі спливають випадки недобросовісної поведінки поліцейських. ЗМІ повідомляють про катування підслідних, брутальну поведінку, тощо. Тепер перевірка діяльності правоохоронців пройшла в Броварському відділі поліції Головного управління Національної поліції в Київській області. Результати перевірки виявили ряд порушень при затриманні підозрюваних. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Київської області.

Так, працівники прокуратури виявили численні випадки порушень прав затриманих осіб на захист, неповідомлення або несвоєчасне повідомлення центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги при їх затриманні. Поліцейські "забували" повідомити про затримання родичів, зачитати їх права і порушували правила проведення оглядів.

Всього за порушення, які вдалося виявити, дисциплінарне стягнення отримали 19 поліцейських в Броварах.

У прокуратурі підкреслюють, що дотримання прав затриманих знаходиться на постійному контролі.

Як повідомляв портал "Коментарі", Гучний інцидент про зґвалтування поліцейським в Кагарлику отримав продовження. Ще одного поліцейського в Кагарлику підозрюють у катуваннях. На цей раз слідчі ДБР вручили підозру оперуповноваженому відділення Нацполіціі в Кагарлику Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися